Serviceeftersyn

Et serviceeftersyn er med til både at forebygge skader og reparationer

Et serviceeftersyn er vigtig for din bil. Det er her, at mekanikeren kan opdage fejl, man ikke selv er opmærksom på. Det kan være alt fra, at bremserne kun yder 60%, til skiftning af olie og oliefilter. Et eftersyn er med til at skabe færrest mulige drifts- og sikkerhedsproblemer i forbindelse med kørsel. Det er et besøg, som kan spare dig mange penge i fremtiden.

Alle biler skal til serviceeftersyn, det er bilens alder og brugen af din bil, der er med til at afgøre, hvilket eftersyn, du har behov for og hvor ofte. Kontakt derfor dit lokale Hella Service Partner værksted for, at få en vurdering om den bedste mulighed for dig og din bil.

Besvar fabriksgarantien hos et Hella Service Partner værksted

Får du din bil serviceret på et Hella Service Partner autoværksted i garantiperioden, er du samtidig sikker på at bevare din fabriksgaranti. Hella Service Partner værkstederne servicerer og reparerer bilen efter bilfabrikantens forskrifter og anvender reservedele af præcis samme kvalitet, som bilen er leveret med fra fabrikken. Vi opfylder EU-reglementet på alle punkter og har adgang til alle biltekniske data. På den måde kan du være sikker på, at din bil bliver serviceret nøjagtig som fabrikanterne påkræver det, for at fabriksgarantien kan

service_eftersyn_artikkel.jpg